Uskolet
2   159

Forældre: 
Bekymrende, at dyrt indkøbte mobiltelefoner

... ligger ubrugte i store dele af ungernes skoledag

Flere og flere skoler tager initiativer til at begrænse elevernes adgang til mobiltelefoner i timerne. Men det er mange forældre ikke særligt begejstrede for, og forklaringen er ikke, at det handler om ejendomsretslige principper eller vanskeligheder med at komme i kontakt med deres børn.

En far forklarer: »Lillemussi har smadret eller tabt eller glemt syv-otte mobiltelefoner i løbet af de seneste par år, vil jeg tro. Og jeg har altså ikke brugt så mange tusinde kroner nede i Fona på så mange HTC'er og Samsung Galaxyer, for at de skal ligge i en eller anden kasse på katederet og samle støv«.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ