Debat

Sikken en fest

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I forbindelse med Danmarks Lærerforenings 125-års-jubilæum for Ringkøbing og Viborg Amtskredse vil jeg her tillade mig at give udtryk for skuffelse og frustration.

Der blev inviteret til åben Skarrildhus.

Der blev inviteret til buffet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Der blev ikke inviteret til udearrangement.

Angående åben Skarrildhus:

Kursusejendommen var aflåst, der var oven i købet lavet afspærringer, så kursusdeltagerne, der var nemlig kursus, kunne tilegne sig viden i fred og ro. Der var mange, som med spænding havde imødeset deres første møde med Skarrildhus.

Angående buffet:

Da der var lagt op til et kæmpearrangement, ville det have været smart med en tilmelding af hensyn til køkkenet. Der kom øjensynligt flere, mange flere, mennesker end beregnet, hvilket gjorde køkultur ganske besværlig. Jeg stod i kø en time!

Angående udendørsarrangement:

I begyndelsen af maj, med vejrudsigt til regn, er det uacceptabelt ikke at gøre opmærksom på, at arrangementet foregår udendørs. Mange var påklædt til fest, gad vide hvorfor? Hvilket vil sige let påklædning!

I Folkeskolen står der så flot, at arrangementet blev aflyst på grund af regnvejr. Jeg tror på, at manglende planlægning var den overvejende årsag.

Det er frygteligt flovt at have inviteret ægtefæller til sådan en cirkusforestilling. Vi er ikke alle gift med kolleger, derfor får lærergruppen via et sådant arrangement endnu en dårlig omtale.

Jeg har i mange år betalt kontingent, dele af kontingentet er gået til at aflønne dårlige planlæggere og en aflyst fest, det er jeg særdeles utilfreds med.

Jeg havde været nødt til at organisere (planlægge) min tid for at komme til jubilæum. Det var der andre, der så stort på, det kom nærmest bag på arrangørerne, at de havde inviteret til 125-års-jubilæum. Det er jeg også særdeles utilfreds med.

For 25 år siden var jeg ikke uddannet, om 25 år sidder jeg sikkert og rokker. Jeg vil her illustrere, at jubilæer er meget specielle oplevelser, der kræver seriøse overvejelser om afvikling og organisation. I det private erhvervsliv ville en sådan manglende planlægning få store konsekvenser - hvad sker der i denne situation i en forening?

Hanne Møller

Fårvang