Uskolet
0   240

Første- og andenvælgere stadig udbredt på Christiansborg

Når politiske ordførere udpeges på Christiansborg, foregår det stadigvæk efter pædagogisk set dybt forældede principper.

 »Efter adskillige år med fokus på politisk svage i de boglige discipliner på Christiansborg er det skuffende at måtte konstatere, at så lidt faktisk er sket i praksis«, kommenterer en ekspert i pædagogisk politik. Hun konstaterer, at samtlige partier ifølge hendes undersøgelser ufortrødent er fortsat med at bruge førstevælgere og andenvælgere som fordelingsnøgle, når de politiske tillidsposter skulle fordeles.

»Men på den måde udstilles de svage politikere, og man kommer uforvarende til at fremdyrke en kultur, hvor de dårlige politikere bliver set som en gene for partiet«, forklarer eksperten. Hun peger på, at problemet er tydeligst på skole- og undervisningsområdet.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ