0   150

70 år

Det er en særdeles aktiv pensionist, der lørdag den 24. januar bliver 70 år. Lone Mygind Møller er næstformand i Aalborg Lærerforenings pensionistklub, tovholder i DLF's tværgående pensionistsamarbejde i Vendsyssel og delegeret til DLF's kongres for kreds 4. Lone Mygind Møller blev læreruddannet fra Marselisborg Seminarium i 1962 og fik straks ansættelse på Sofiendalskolen i Aalborg, hvor hun underviste, indtil hun gik på efterløn for ni år siden. I en årrække var hun tillidsrepræsentant og lærerrådsformand, før hun som 50-årig blev valgt til kredsstyrelsen i Aalborg Lærerforening og blev delegeret til DLF's kongresser. Her var hun med i seks år. Som pensionist blev Lone Mygind Møller delegeret for kreds 4, og fra 2004 til 2008 var hun kredsens repræsentant i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse.

Når Lone Mygind Møller ikke beskæftiger sig med pensionistsamarbejde, er hun en ivrig deltager i kurser og foredrag om kunsthistorie.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet