70 år

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er en særdeles aktiv pensionist, der lørdag den 24. januar bliver 70 år. Lone Mygind Møller er næstformand i Aalborg Lærerforenings pensionistklub, tovholder i DLF's tværgående pensionistsamarbejde i Vendsyssel og delegeret til DLF's kongres for kreds 4. Lone Mygind Møller blev læreruddannet fra Marselisborg Seminarium i 1962 og fik straks ansættelse på Sofiendalskolen i Aalborg, hvor hun underviste, indtil hun gik på efterløn for ni år siden. I en årrække var hun tillidsrepræsentant og lærerrådsformand, før hun som 50-årig blev valgt til kredsstyrelsen i Aalborg Lærerforening og blev delegeret til DLF's kongresser. Her var hun med i seks år. Som pensionist blev Lone Mygind Møller delegeret for kreds 4, og fra 2004 til 2008 var hun kredsens repræsentant i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse.

Når Lone Mygind Møller ikke beskæftiger sig med pensionistsamarbejde, er hun en ivrig deltager i kurser og foredrag om kunsthistorie.