Debat
0   246

Ikke sendt ud i kulden

Kære Carmen Cardona

(Folkeskolen nummer 17).

Artiklen fortsætter under banneret

Det er korrekt, at du har henvendt dig til mig angående fortrinsret til optagelse på speciallæreruddannelsen i år 2000/2001.

Jeg kan oplyse, at du jo er fundet kvalificeret til optagelse på uddannelsen, og dette faktum vil der ikke blive rokket ved i de følgende år. Jeg kan endvidere trøste dig med, at det er meget længe siden, vi ikke har optaget alle kvalificerede, så egentlig er spørgsmålet om fortrinsret uinteressant.

Problemet kan henføres til administrative problemer, idet du automatisk ved framelding slettes af deltagerlisten. Begrundelse for at skulle søge til næste år mener jeg, du kan betragte som en sikring for ikke at blive glemt. Vi kan desværre ikke påtage os at sikre dette via gældende praktisk-administrative procedurer.

Vi har ikke sendt dig ud i kulden, men må henholde os til almengældende regler om optagelse, framelding og genansøgning. Vi tager med glæde imod din ansøgning til næste år, hvor du er mere end velkommen til at minde os om din optagelse i år.

Du ønskes hermed en god graviditet, fødsel og barsel.

Connie Boye

pædagogisk konsulent

speciallæreruddannelsen

Danmarks Lærerhøjskole, Århus


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ