Debat

Ikke sendt ud i kulden

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Carmen Cardona

(Folkeskolen nummer 17).

Det er korrekt, at du har henvendt dig til mig angående fortrinsret til optagelse på speciallæreruddannelsen i år 2000/2001.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg kan oplyse, at du jo er fundet kvalificeret til optagelse på uddannelsen, og dette faktum vil der ikke blive rokket ved i de følgende år. Jeg kan endvidere trøste dig med, at det er meget længe siden, vi ikke har optaget alle kvalificerede, så egentlig er spørgsmålet om fortrinsret uinteressant.

Problemet kan henføres til administrative problemer, idet du automatisk ved framelding slettes af deltagerlisten. Begrundelse for at skulle søge til næste år mener jeg, du kan betragte som en sikring for ikke at blive glemt. Vi kan desværre ikke påtage os at sikre dette via gældende praktisk-administrative procedurer.

Vi har ikke sendt dig ud i kulden, men må henholde os til almengældende regler om optagelse, framelding og genansøgning. Vi tager med glæde imod din ansøgning til næste år, hvor du er mere end velkommen til at minde os om din optagelse i år.

Du ønskes hermed en god graviditet, fødsel og barsel.

Connie Boye

pædagogisk konsulent

speciallæreruddannelsen

Danmarks Lærerhøjskole, Århus