Uskolet
0   259

»Ville da være rart, hvis elever medbragte egne møbler«

Der skal ikke indføres brugerbetaling i folkeskolen. Så klar er udmeldingen fra minister Antorini, efter at der har været rejst kritik af, at nogle skoler opfordrer forældrene til at sende it-udstyr med børnene i skole.

»Men hvis der er elever, der har en computer derhjemme, er det helt fint, hvis de tager den med«, fortsætter hun. »Så får skolen jo nogle penge til rådighed. Og det samme gælder i øvrigt også borde og stole, lys og lamper eller for eksempel sjove legeting til skolegården - det ville da være dejligt!« Ministeren understreger, at det altid bør være muligt at låne udstyr for de fattigrøvselever, der ikke har mulighed for at medbringe selv.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ