Uskolet
0   286

Folkeskolen skifter navn for at slippe for dårligt ry

Mange skoler har i den seneste tid ændret navn for at begynde på en frisk, og flere steder er operationen faktisk lykkedes. For eksempel hedder Høje Gladsaxe Skole ved København nu Grønnemose Skole, mens Værebro Skole har skiftet navn til Skovbrynet Skole. Og begge skoler har altså opnået et mere positivt omdømme i lokalmiljøet.

Den historie har nu fået en embedsmand til at fostre en idé: »Hvis disse skoler kan opnå et bedre ry blot ved at kalde sig noget nyt, der henviser til den dejlige natur, hvorfor skulle vi så ikke også kunne opnå en mere positiv stemning omkring hele den danske folkeskole ved at give dén et nyt navn?«

Artiklen fortsætter under banneret

En brainstorming under departementets ugentlige møde tirsdag formiddag gav forslag som Bakkedal Skole, Gul Kornblomst Skole og Kærgården Skole, men alle virkede mærkeligt bekendt, hvorfor man enedes om at summe videre over emnet i den kommende tid.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ