Debat

Er jeg en uengageret og dårlig lærer?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg kan ikke lade være med at blive enormt ked af det og vred over, at Bjarne Nielsen ikke mener, at dygtige og engagerede lærere går ned med stress. Jeg er selv gået ned med stress - er jeg så en uengageret og dårlig lærer?

Min sygemelding er i forvejen utrolig svær for mig at takle, idet jeg føler det som et meget stort personligt og professionelt nederlag, men Bjarne Nielsens meninger gør det ikke ligefrem nemmere at bearbejde. Jeg er ked af, at jeg trods mit engagement og min faglighed gik ned med stress. I min situation har jeg brug for solidaritet og anerkendelse fra mine fagfæller for at genvinde lysten til lærerjobbet - og ikke at blive sparket til, mens jeg ligger ned. At sparke til folk, der ligger ned, er givet ikke Bjarne Nielsens intention, men det føles sådan. Av!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler