Debat

Ja-hatten

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sig nærmer tiden..... Og siden vi ved både Rasch, Torini Rasmussen og formentlig mange af de andre konkurrencetosser læser med her på siden, er det tid til at melde klart ud og se om I tør debattere?

Fra min hånd, mund, krop bliver der intet af effektivisering, læringsoptimering og nye fælles mål! Der kommer kun undervisning, dialog og samarbejde. Jeg underviser efter stk.1 i loven og ikke som Har Z og KL mener man skal.

Lad os se hvor længe det går at man nægter at slå op i Rasch's nye mål når man støder på problemer? Og jeres læringsvideoer tja der er ikke megen forberedelse så nej tak.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Dannelse ja tak konkurrence nej tak, håber flertallet holder stand.

Og når du tør melde klart ud Torini i stedet for det slogan pjat, så lad os få dialogen og gid du turde fortælle forældrene hvad du virkelig vil, men I konkurrence folk er i virkeligheden en flok kyllinger direkte vadende ud fra den fabrik I vil have fremtidens unge igennem?

Dialog? Tør du?