Debat

Vi siger ja tak

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det, vi siger ja tak til, er åbenhed og demokrati, ikke ensidig oplysning. Derfor har vi med undren konstateret, at Danmarks Lærerforening på sine medlemsmøder rundt i landet ikke stiller med et panel af både ja- og nej-sigere. Det havde været med til at kvalificere debatten og demokratiet.

Bente Andersen

næstformand

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

kreds 43 A

Svar

Formålet med medlemsmøderne er information og debat med medlemmerne - ikke en debat mellem hovedstyrelsesmedlemmerne. Lige så snart datoerne og placeringen af medlemsmøderne var på plads, blev alle medlemmer af hovedstyrelsen orienteret, så de kunne deltage i de møder, de ønskede. Hvis man lokalt ønker en debat mellem ja- og nej-fløjen fra hovedstyrelsen, så har man også haft mulighed for at invitere dem til det.

Anni Herfort Andersen

formand for DLF