Debat

Kære fødselar!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Du skal have en fødselsdagshilsen fra mig, for gennem de mange år, jeg har tilhørt din læserskare, har du gjort en forskel for mig.

Du har rummet den pædagogiske debat. Sommetider har du været som vindmøllen, der skabte ny energi, til andre tider har du mere ageret som vejrhane i forhold til pædagogiske modestrømninger, men hele tiden har du givet noget at forholde sig til, så debatten løbende blev fornyet.

Forhåbentlig vil du indimellem tage position af læskærm, for guderne skal vide, at der kommer meget bras fra pædagogiske amatøreksperter. Bliv endelig ved med at forholde dig sundt kritisk til dem, sæt bremserne i, når det kræves, og husk, at hvis ingen brokker sig, er der ingen kritisk stillingtagen og ingen sund udvikling. Rygklappere skaber kun stilstand, og demokratiet må aldrig blive til medsnak.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Du rummer mange debatindlæg. Mine har ofte forholdt sig kritisk til modefænomener af såvel pædagogisk som især organisatorisk og strukturel art. Til tider har du taget nogle lange indlæg fra mig, og til tider har du venligt og kompetent barberet overflødigt skæg væk, inden du lod dem trykke.

Og så har du sat sunde børn i verden. Månedsmagasinet Undervisere er efter min mening et barn, der i kvalitet overgår dig selv. Kan man ønske bedre for sine børn? Aktive og velbesøgte www-adresser er det også blevet til, men selv foretrækker jeg nu papirbladene.

Du ønskes hjertelig til lykke med dagen - og mange flere af slagsen.