Debat
0   97

Kære fødselar!

Du skal have en fødselsdagshilsen fra mig, for gennem de mange år, jeg har tilhørt din læserskare, har du gjort en forskel for mig.

Du har rummet den pædagogiske debat. Sommetider har du været som vindmøllen, der skabte ny energi, til andre tider har du mere ageret som vejrhane i forhold til pædagogiske modestrømninger, men hele tiden har du givet noget at forholde sig til, så debatten løbende blev fornyet.

Artiklen fortsætter under banneret

Forhåbentlig vil du indimellem tage position af læskærm, for guderne skal vide, at der kommer meget bras fra pædagogiske amatøreksperter. Bliv endelig ved med at forholde dig sundt kritisk til dem, sæt bremserne i, når det kræves, og husk, at hvis ingen brokker sig, er der ingen kritisk stillingtagen og ingen sund udvikling. Rygklappere skaber kun stilstand, og demokratiet må aldrig blive til medsnak.

Du rummer mange debatindlæg. Mine har ofte forholdt sig kritisk til modefænomener af såvel pædagogisk som især organisatorisk og strukturel art. Til tider har du taget nogle lange indlæg fra mig, og til tider har du venligt og kompetent barberet overflødigt skæg væk, inden du lod dem trykke.

Og så har du sat sunde børn i verden. Månedsmagasinet Undervisere er efter min mening et barn, der i kvalitet overgår dig selv. Kan man ønske bedre for sine børn? Aktive og velbesøgte www-adresser er det også blevet til, men selv foretrækker jeg nu papirbladene.

Du ønskes hjertelig til lykke med dagen - og mange flere af slagsen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ