Uskolet

Ny TV 2-serie, »Britta«, følger en KL-ansat

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Britta« er navnet på en ny serie på TV 2, hvor vi følger den 39-årige Britta, som er ansat i KL. Britta går i seng med afdelingslederen Rasmus, men det ved kun deres lidt kejtede kollega Bjørdis. Britta har tre børn, og den ældste arbejder hver torsdag i arkivet nede hos Lotte, hvis eksmand Britta går i seng med.

Brittas afdeling er blevet slået sammen med en anden afdeling, og det har kostet flere jobbet, blandt andet Mikkel, som Britta går i seng med. Sammenlægningen er, ifølge kollegaen Martin, som Britta har været i seng med, sket af sparehensyn, men det skal nok blive godt med tiden, mener HR-chefen, som Britta går i seng med. Serien er blevet kritiseret for at påvirke kommunalt ansatte til at ryge.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.