Anmeldelse

Find tyven, Snus / Find kanintyven, Snus

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En snusende dygtig politihund er altafgørende for vellykket kriminalitetsbekæmpelse, og Snus gør ikke standen til skamme. Hurtigt og effektivt hapser den forbrydere, hvad enten de har gjort sig skyldige i almindelig berigelse eller i brugstyveri som tryllekunstneren, der tilegner sig Solvejs kælekanin for at have noget at trække op af sin sorte hat.

Fakta:

Titel: Find tyven, Snus

Forfatter: Anne Pedersen

ISBN: 978-87-641-0211-6

Pris: 248 kroner

Sider: 32 sider

Type: Bog

Forlag: Forlaget Klematis

Titel: Find kanintyven, Snus

Forfatter: Anne Pedersen

Illustrator: Anne Pedersen

ISBN: 978-87-641-0210-9

Pris: 248 kroner

Sider: 48 sider

Type: Bog

Forlag: Forlaget Klematis

Historierne er i sig selv nuttede og spændende for de yngste, om end ikke særlig banebrydende i plottet. Men illustrationerne i den kendte stil fra Designskolen i Kolding føjer noget til historierne, som ordene ikke får med. De små vignetter på tekstsiderne til venstre bebuder drama eller leverer forklaring, og helsidesbillederne på højresiderne leverer et effektivt univers for episoderne. De symbolmættede personer og genstande står i gæld til Bjørnebanden og Jørgen Clevin, om end langt fra tv-tegnerens sterile stil.

Der er god ramasjang for skillingen, elementær spænding og masser af detaljer at gå om bord i for indskolingseleverne.