Uskolet
0   250

Umulige 5.b alligevel klart nemmere at holde styr på end forældregruppen i 5.b

5.b er en klasse, som i lærergruppen er kendt for at være en af de mere udfordrende af slagsen. Flere lærere har uafhængigt af hinanden oplevet at komme til kort over for en temmelig kontant pigegruppe og en ualmindeligt støjende drengegruppe. Men ved et forældremøde mandag aften viste det sig, at eleverne i 5.b er det rene vand, i forhold til hvordan klassens forældregruppe ter sig. »Det var komplet ude af kontrol«, indrømmer klasselærer Britt. »Niklas' mor og Carmens far var nok de værste, men også blandt andet Viola-Elviras forældre syntes helt uden for rækkevidde, og de trak Frederiks forældre og Katrines nye papfar med sig«. Læreren mener, at problemet ligger i hjemmet: »Disse voksne er ganske enkelt ikke blevet ordentligt klædt på hjemmefra. De aner jo ikke, hvordan man skal opføre sig, når man er i skole«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ