Biologi
0   452

Systematik kan man aldrig få for meget af

Der er nyt i serien »Ind i biologien«, hvor anden del af serien om zoologiens systematik er udkommet. Den tager naturligvis fat, hvor forgængeren om hvirveldyr slap: Den handler nemlig om de hvirvelløse skabninger, muslinger, edderkopper, fluer og andet godt.

Om første bind skrev Folkeskolens anmelder blandt andet: »… det nørdede (bliver) pludselig vedkommende. De forskellige rækker, klasser og ordener er eksemplificeret ved dyr, som langt de fleste kender, så det bliver så let som muligt for læseren at forholde sig til. Det hele er naturligvis ledsaget af gode illustrationer …«.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
7.484 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks