Skoleledelse
0   364

Skoleleder savner udspil fra kommunen

Kildevældsskolens leder, Jørgen Bang, oplevede ligesom lærerne, at der var et stykke arbejde, der skulle gøres efter lockouten. »Nogle lærere følte sig nedgjort i den politiske debat. De knokler hver eneste dag, og så får de at vide, at de ikke laver noget. Det andet var usikkerheden om, hvordan verden bliver videre frem. Og den usikkerhed er der jo stadig«. Han håber, at han snart får mere at vide fra kommunen, for i øjeblikket ved han reelt ikke, hvilke rammer han skal udvikle skolen inden for.

Jørgen Bang har oplevet, at lærerne også i tiden efter lockouten har været meget positive i samarbejdet med ledelsen, og at de i høj grad har været åbne over for at få løst opgaven med den mistede undervisning. Han glæder sig også over den nye Med-udvalgsstruktur, hvor lærere og ledelse sammen kan arbejde på de nye tiltag.

»Min største udfordring som leder er - på trods af en vanskelig situation med både en ny arbejdstidsaftale og en ny folkeskolereform - i samarbejde med personalet at videreudvikle skolen og samtidig fastholde et højt engagement og glade og vidende børn. Vi har jo ikke fået de nemmeste odds«.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ