Debat

Mange er utilfredse

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg tror desværre for dig, Anders Bondo Christensen (Folkeskolen nummer 14), at du er uvidende om, hvor mange der er utilfredse med den her aftale. Jeg opgiver at kommunikere med dig - dit svar kan ikke bruges til noget, fordi det er urigtigt, og du glider bare smart af. Det er lige nemt administrativt, om det er den ene eller anden aflønning. Den aflønning, du har sagt ja til, er blot billigere for skolen og dermed en dårligere aflønning for medarbejderne.

Du har svage argumenter, det må jeg jo bare indse. Det havde været værdigt for dig at indrømme, at du har begået en fejl, det gør mennesker jo. Men så retter man dem, når chancen er der.

Svar

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Karin Hyltofts andet indlæg indeholdt seks spørgsmål. Jeg tror ikke, at jeg er den eneste, der betragtede flere af dem mere som en kommentar end som spørgsmål. Jeg kunne naturligvis godt være gået ind i en grundig forklaring om, at Folketinget ikke har påtvunget os opgaver, der ikke er omfattet af overenskomsten, eller forklaret, at arbejdstidsaftalen ikke pålægger os nogle opgaver. Det synes jeg ærligt talt ville være tåbeligt at bruge spalteplads på.

Jeg har fortalt, at den aftalte timeløn er på 231,67 kroner, og jeg har redegjort for, hvorfor vi indgik aftalen. Naturligvis vurderede vi aftalen som værende i orden, ellers havde vi ikke indgået den. Jeg ved derfor ikke, hvad det er for nogle kritikpunkter, som jeg vælger at glide af på.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF