Debat

Et andet scenarie?

Skolereformen er så elendig, at den ikke kan samle flertal - hvor står vi så?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den arbejdstidsaftale som KL vil tvinge ned over os i samarbejde med regeringen, vil - isoleret set - med en vis sandsynlighed betyde en yderligere reduktion i lærerstaben.

Skulle det nu gå hen og vise sig, at regeringen igen har en tabersag (den ny skolereform) vil det så betyde, at vi, som lærere, blot skal se frem til, at skulle arbejde mere, på et ringere grundlag og se frem til at op til 10% af vore kolleger vil blive arbejdsløse.

Det skrækscenarie er der vel egentlig ikke så mange af os, der har haft fantasi til at forestille os.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Det tror jeg heller ikke, der er forfærdelig mange forældre, der har set i øjnene. En markant forringet skole som slet ikke vil kunnne tilgodese hverken dygtige eller vanskelige børn - om ret mange overhovedet.

Formentlig med lærerne som de virkelige skurke.

Nu håber jeg, at der er nogle, der kan afkræfte, at dette vil være den reele konsekvens af den ny arbejdstidsaftale isoleret set.