Debat
0   113

Tryllekunstneren Brian

Vi interesserer os for cirkus. Ligesom kulturministeren. Han er oven i købet selv god til tryllerier: Han kaster en masse tal op i luften, så publikum bliver forvirret, og ud af luften kommer så pludselig andre tal, og nogle er blevet væk.

I Folkeskolen nummer 9 handlede taltryllerierne om tilskud til skolekoncerter, der sidste år fik 11,3 millioner kroner i tilskud og i år kun ni millioner. Med simpel hovedregning bliver det til, at 2,3 millioner er sparet bort. Let at forstå, ikke? Men så kaster Brian tallene sammen med andre tal op i et røgslør. Da det er forduftet, er de 2,3 millioner væk, så ministeren nu kan afvise, »at der skal spares på skolekoncerterne«, markeret med fede typer i overskriften. I selve artiklen udtaler han om skolekoncerterne, at han ikke mener, at området bliver nedprioriteret. Jamen, hvad så med de 50.000 børn, der ikke får skolekoncerter i år på grund af besparelsen på 2,3 millioner?

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ