Læserrejser
0   623

Sommer i Ladakh – eventyrlig rundrejse på Verdens Tag

Farvestrålende bedeflag, brusende smeltevandsfloder og forrevne klippelandskaber. Få en oplevelse for livet på denne rundrejse til den indiske del af Himalaya. Rejsen byder på storslåede landskaber og giver et unikt indblik i områdets særlige kultur og levevis.

Højt oppe i Himalaya ligger det gamle kongerige Ladakh, også kaldet Lille Tibet på grund af dets stærke tibetanske kultur og farverige buddhisme. Vi besøger Ladakh i den korte sommer, hvor landsbyerne summer af liv, og hvor vinterens snedækkede landskaber er forvandlet til saftige græsgange og nøgne klippesider. Vi går på opdagelse i buddhistiske klostre, tager på jeepsafari, og i den smukke Nubra-dal sover vi i teltcamp og vandrer i den vidtstrakte ørken.

Rejsen er skræddersyet til Folkeskolens læsere og giver et unikt indblik i skolesystemet i en af Indiens mest isolerede bjergregioner. Vi oplever skolegangen i afsidesliggende landsbyer, og vi besøger en SOS-børneby for tibetanske flygtningebørn. Undervejs møder vi skolebørnene og de unge ladakhier, der står med det ene ben i det 21. århundrede og det andet i en ældgammel himalayakultur med åndetro og særegne skikke.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi slutter rejsen af i lavlandet, hvor vi besøger verdensberømte Taj Mahal.

12 dage med Indien-ekspert Rikke Former, arkæolog og cand.mag. i sydasienstudier.

• Afrejse:


Den 10.-21. juli 2013.

• Pris per person:

15.900 kroner. Lille gruppe - maksimum 22 deltagere.

• Tilmelding:

Web: www.karavanerejser.dk
Mail: info@karavanerejser.dk
Telefon 40 62 83 47/24 45 71 69.

• Prisen inkluderer blandt andet:

Fly København - Delhi, helpension, alle udflugter, al transport.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ