DLF beder medlemmerne om hjælp til de kommende overenskomstforhandlinger.

Få indflydelse på forhandlingerne om fremtidens folkeskole

De næste måneder står der forhandling af folkeskolereform og lærernes overenskomst på menuen. Danmarks Lærerforening inviterer nu medlemmerne til seminarer, hvor lærerne skal udvikle ideer til aktiviteter, der kan hjælpe foreningen med at sætte dagsorden i forhandlingerne.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

DLF afholder 11 åbne medlemsseminarer rundt omi  landet i januar og februar. Interesserede skal hurtigst muligt melde sig til den lokale kreds.

"Vi har registreret, at medlemmerne har en masse ideer og holdninger og er gode til at sætte aktiviteter i værk. Dem vil vi godt samle op på, så de aktiviteter, vi laver i forbindelse med forhandlingerne, tager udgangspunkt i den virkelighed, som lærerne oplever ude på skolerne", siger Gordon Ørskov Madsen, formand for DLF's overenskomstudvalg.

"Målet er at få hørt de gode ideer som lærerne går rundt med og give hjælp og opbakning til at få dem gennemført lokalt og måske endda fra centralt hold".

Mindre snak - mere handling

På den måde håber Gordon Ørskov Madsen at medlemmerne kommer hjem med redskaber til at få sat dagsorden ved hjælp af handling.

"Overskriften for seminarerne er 'Handling skaber forvandling'. Vi er ofte gode til at snakke og komme med ideer, men nu skal der handling bag ordene. Målet med seminarerne er, at man kommer hjem med konkrete tiltag, man kan sætte i værk hjemme på sin skole, i sin kommune eller kreds", siger han.