Uskolet
0   218

Minister fastholder: 
Besparelser er ikke nogen 
inklusionsøvelse

Efter længere tids skepsis og beskyldninger fra flere sider har børne- og undervisningsminister Christine Antorini nu valgt at gå ud med en melding, som en gang for alle skal sætte kritikken på plads og få den voksende mistro til at forstumme: »Vores besparelser på skoleområdet har aldrig været tænkt som en inklusionsøvelse«, siger ministeren. »Jeg er godt klar over, at mange tror, at regeringens forskellige spareindgreb i virkeligheden er forsøg på at luske inklusion ind ad bagdøren, men det har intet på sig. Besparelserne hverken kan eller skal øge nogen som helst faglighed«.

Formand for Lærerforeningen, Anders Bondo Christensen, minder om, at kommunerne sidste år inkluderede langt mere, end de havde behøvet.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen