0   125

Se skulpturelt håndarbejde

Håndarbejde er meget andet end korssting og strømpestopning. Cirka 2.500 elever og studerende fra blandt andet folkeskoler og lærerseminarier har været med i et skulpturprojekt. Her har de begivet sig ud i det skulpturelle univers, og det har udfordret mange af deltagerne til kanten af deres udtryksmæssige formåen. Det har samtidig givet nye muligheder for eksperimenter med materialer, teknikker, former og farver, som tilsammen kan være med til at give nyt liv til en traditionel fagtænkning. Se deres flotte udstilling rundt omkring i landet 1. marts - 1. maj 2008. Se mere på www.haandarbejdeiskolen.dk under skulpturelt håndarbejde.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen