0   165

Lærere ser ikke mobning

Når der opstår mobning blandt lærere, bliver problemerne sjældent taget op og løst, viser en undersøgelse fra Roskilde Universitetscenter. RUC-gruppen vil nu udarbejde konkrete løsningsforslag og søger derfor lærere, der har lyst til at deltage i et interview om, hvordan problemerne kan løses. Interviewene skal fungere som idéudvikling. De søger lærere på Sjælland, der kender til mobning, og lærere, der ikke har oplevet det. Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, så kontakt Anna Austring på telefon 2872 3180 eller anloau@ruc.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen