Morten Larsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mandag den 12. december 2011 fik vi beskeden om, at Morten Larsen var sovet stille ind. Morten kæmpede igennem længere tid mod kræften, en kamp, som han tacklede på sin egen meget positive måde.

Morten havde været lærer på Præstelundskolen. Næsten et helt arbejdsliv, kun lige afbrudt af et job som skoleleder i Gadbjerg i fire år.

Morten var som person og lærer engageret, vidende, dygtig, socialt bevidst, hjælpsom og meget afholdt.

Morten havde igennem sit lærerliv på Præstelundskolen mange tillidsposter både for personalet og for selve skolen.

Morten var i flere omgange konstitueret viceskoleleder, dette fordi han havde de førnævnte kompetencer, men også sin erfaring fra Gadbjerg. Morten var i mange år lærerrådsformand og sluttede sit aktive arbejdsliv med at være tillidsmand. En stilling, han for medarbejdere og ledelse bestred på allerbedste vis.

Mortens interesse i elevernes trivsel var også kendetegnende for ham, det gjaldt hans interesse såvel for klasserne som for den enkelte elev.

Morten var i sit virke på Præstelundskolen en samlende person, som på en god og positiv måde prægede Præstelundskolen og dens udvikling.

Selv om Morten var blevet pensioneret, kom han tit på besøg og viste stor interesse for skolen.

Vi vil savne ham.

Vores tanker går til Inge, Julie, Kristoffer og Katrine.