Uskolet

Facebook

Overengageret mor nu næsten lige så meget på ForældreIntra som på Facebook.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Amalie B's mor bruger nu næsten lige så meget tid på ForældreIntra, som hun bruger på Facebook. Det konstaterer flere af Amalie B's lærere. »Det er bare så smart«, kommenterer den energiske mor, som dog på ForældreIntra savner muligheden for statusopdateringer. »Jeg har lige bagt de lækreste cupcakes, dem kunne jeg da godt tænke mig at vise de andre nogle billeder af!«

Amalie B's mor har benyttet ForældreIntra til at formidle beskeder som for eksempel: »Skulle vi ikke lave to julehyggedage i år, hvor vi klipper og klistrer med vores skønne unger?« og »Jeg vil gerne anbefale Uddannelsesministeriets hjemmeside, der står altså virkelig meget :-)« samt endelig »Det er vigtigt, at vi er sammen om at bekæmpe de dumme lus. Hjemme hos os kæmmer vi to gange om dagen«.

Det har ikke været muligt at indhente kommentarer fra andre af klassens forældre; ingen kan angiveligt huske deres password til ForældreIntra.

 

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.