Debat

DLF – en fælles fagforening

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Når forandringens vinde blæser, er der dem, der bygger læhegn, og dem, der bygger vindmøller«.

Ordsproget dækker min holdning til DLF's mission: At varetage alle medlemmers interesser. Uanset hvem de er og uanset deres tilknytning til arbejdsmarkedet eller et studium.

DLF skal fortsat vedligeholde læhegnene, når medlemmerne er i orkanens øje på arbejdsmarkedet. DLF skal bygge nye vindmøller sammen med medlemmerne. Opgaven løses ved at udvikle og forbedre medlemmernes muligheder og vilkår i tæt samarbejde med alle relevante led i foreningen. Dialogen med medlemmerne skal sikre, at de bliver hørt og set som en del af et større fællesskab.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

DLF skal tilgodese

. medlemmernes krav til en fagforening ved at yde service i alle ansættelsesmæssige forhold bredt forstået,

. kravene om at udvikle og holde fagligt sammen på de forskellige fagområder,

. kravene om sammenhæng mellem det fagpolitiske og faglige arbejde, som har stor betydning for forhandlinger om løn og vilkår,

. at fusionen med Formidlerne og S81 føres videre til gavn for medlemmerne og organisationen.

Medlemmernes forskellige uddannelser og professioner giver DLF muligheder for at sætte nye dagsordener i samfundet som organisationen, der ikke er til at komme uden om, når det drejer sig om udvikling af velfærdssamfundet, hvor medlemmerne har en nøgleposition.

Positionen skal vi værne om. Værdier som synlighed, sammenhæng, sammenhold og samarbejde med andre faggrupper i og uden for DLF kan føre os langt. Det er min erfaring.

En stemme på mig arbejder sammen med andre for at fastholde DLF på det rette spor med læhegn og vindmøller langs ruten.

»Værdier som synlighed, sammenhæng, sammenhold og samarbejde med andre faggrupper i og uden for DLF kan føre os langt«