Debat

Kom ind i kampen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Steen Achton bryder sig ikke om i Bagsmækken i Folkeskolen nummer 30, at DLF i baggrundspapiret til Overenskomst 08 anfægter regeringens angreb på folkeskolen og vores profession.

Det har regeringen ret til, mener Steen Achton, for den har flertal.

Det er meget muligt, at demokratiets vilkår er, at flertallet bestemmer, men det fratager ikke os andre retten til at mene noget andet og være børnenes advokater mod testtyranni og centralistisk kontrol.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hos Steen Achton ligger der en undertone af, at han er enig i regeringens skolepolitik. Fair nok. Så skriv det, og lad være med at anklage kritiske røster for at være klynkere og outdatede levn fra en tid, hvor VKO ikke havde det absolutte flertal.

Stå ved dine holdninger, Steen Achton, og kom ind i kampen, du kan ikke både blæse og have uld i mund.