Anmeldelse Madkundskab
0   234

Børn i køkkenet

Børn i køkkenet

Fakta


Titel
Børn i køkkenet

Forfatter
Helle Brønnum Carlsen

ISBN
978-87-11-26936-7

Pris
199 kroner

Sider
169 sider

Type
Bog

Forlag
Aschehoug

Baggrunden for den skønne bog er Helle Brønnum Carlsens kogeskole på Zahles Seminarium. I et samarbejde mellem lærerstuderende og børn i alderen 9-11 år har hele bogens projekt virket hjemkundskabsforbedrende. Det er de studerende, der står bag opskrifterne i bogen, og de er alle afprøvet af børn og voksne. Små elever har frivilligt deltaget på en række af seminariernes praktikskoler, og det er der kommet noget godt ud af.

Artiklen fortsætter under banneret

Opskrifterne dækker et bredt spektrum, lige fra mormormad til andre landes spændende sammensætninger, og det er glædeligt at se, hvor mange steder kartoflen indgår.

Forretter, hovedretter, salater og tilbehør, brødopskrifter og desuden cirka 20 forskellige kager. De små tilbehørsretter og salater kan klares af børn alene, men flere andre retter har en enorm vareliste, så det vil være tilrådeligt at have en voksen ved hånden. Bagest i bogen findes gode snacks med mere og til sidst et overskueligt register.

Måske kunne madretterne have været placeret i et årstidsskema og dermed givet brugerne mulighed for at medtage den dimension også.

Det flotte layout med mange helsidefotos gør bogen indbydende og spændende at gå i gang med. Den vil være en gevinst for enhver familie, men også i hjemkundskabsundervisningen er den særdeles anvendelig.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
796 andre er allerede tilmeldt