Anmeldelse Skønlitteratur
0   119

Jagten på søens hemmelighed

Fakta<p>Forfatter: Karsten S. Mogensen</p><br /><p>168,75 kroner, 142 sider</p><br /><p>Forlag: Alrune</p>

Karsten S. Mogensen har med "Jagten på søens hemmelighed" begået en rigtig drengebog. Den handler om to drenge, der ved en tilfældighed finder en kasse på bunden af en tilfrossen sø. Kassen er der selvfølgelig også andre, der er interesseret i, og dens historie går helt tilbage til Anden Verdenskrig og de illegale handlinger, der var forbundet med sabotage af den ene eller anden art.

Artiklen fortsætter under banneret

Drengenes forfølgere kører selvfølgelig i bedste gangsterstil rundt i en stor, tysk indregistreret BMW, og det skorter ikke på bortførelser, kidnapninger og andre spændingseffekter i "Jagten på søens hemmelighed".

Indholdet og det sproglige niveau er med til at gøre bogen til et godt bud for drengelæsere i 4.-6. klasse. Ligesom spændingseffekten også er med til at øge læserens interesse for bogen. Derfor anbefales den som frilæsningsbog for elever på mellemtrinnet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.274 andre er allerede tilmeldt