Anmeldelse Geografi
0   195

Jeg læser om Italien / Island / Sverige / Tyskland

Fakta<p>Forfatter: Birgitte Østergaard Sørensen</p><br /><p>100 kroner, 25 sider</p><br /><p>Ved køb af mindst ti styk: 15 procent rabat</p><br /><p>Serie: Jeg læser om ...</p><br /><p>Forlag: Geografforlaget</p>

Geografforlagets serie "Jeg læser om ...", som er lette fagbøger til 2.-4. klassetrin, har fået nye skud på stammen, fire nye udgivelser: Italien, Island, Tyskland og Sverige.

Artiklen fortsætter under banneret

Bøgerne er opbygget efter samme koncept som de foregående udgivelser med en god og grundig indføring i geografiske begreber på et forståeligt niveau med hensyntagen til bøgernes målgruppe.

Det er bøgernes stærke side, at de er opbygget efter samme skabelon. Herved er der gode muligheder for at sammenligne landene indbyrdes, og sammen med netdelen, der åbner for at arbejde med værkstedsundervisning, har man som underviser stærke kort til at lave gode geografiforløb i indskolingen og på mellemtrinnet.

Bøgerne kan klart anbefales til indkøb til skolebiblioteker eller som klassesæt.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.459 andre er allerede tilmeldt