Debat
0   185

Helt dårligt kan det ikke have været

Vedrørende debatindlægget »Lejrskole med problemer« i Folkeskolen nummer 3 har vi flere gange været i kontakt med Havneskolen både per telefon og per mail. Sidste gang i oktober 2006. Kilden var ikke overbooket, men fuldbooket. Det er samtidig givet, at når skolerne betaler en meget lav pris per person (68 kroner), så er prisen baseret på, at lejlighederne udnyttes optimalt.

Når lærerne efter ankomst laver om på indkvarteringen (bytter lejligheder med eleverne), ja så kan vi ikke være ansvarlige. Det er og var på ingen måde nødvendigt at sætte senge foran døren eller at flytte møbler på terrassen for at få plads.

Artiklen fortsætter under banneret

Med hensyn til at man skal passe på, så har lærergruppen selv efter ankomst da ikke haft problemer med at bestille og få leveret flere ekstra ydelser i feriecenterets navn til senere fakturering - så helt dårligt kan det ikke have været.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ