Debat

Helt dårligt kan det ikke have været

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vedrørende debatindlægget »Lejrskole med problemer« i Folkeskolen nummer 3 har vi flere gange været i kontakt med Havneskolen både per telefon og per mail. Sidste gang i oktober 2006. Kilden var ikke overbooket, men fuldbooket. Det er samtidig givet, at når skolerne betaler en meget lav pris per person (68 kroner), så er prisen baseret på, at lejlighederne udnyttes optimalt.

Når lærerne efter ankomst laver om på indkvarteringen (bytter lejligheder med eleverne), ja så kan vi ikke være ansvarlige. Det er og var på ingen måde nødvendigt at sætte senge foran døren eller at flytte møbler på terrassen for at få plads.

Med hensyn til at man skal passe på, så har lærergruppen selv efter ankomst da ikke haft problemer med at bestille og få leveret flere ekstra ydelser i feriecenterets navn til senere fakturering - så helt dårligt kan det ikke have været.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler