Debat
0   164

Hvorfor skal det gå så stærkt?

På Trællerupskolen i Gevninge savner vi DLF's hovedstyrelse i spørgsmålet om elevplaner.

DLF burde have været på forkant med udviklingen og have stoppet den decentrale tankegang. Da elevplaner bliver kollektive vilkår for alle lærere, burde de vente og indgå i overenskomstforhandlingerne for 2008.

Artiklen fortsætter under banneret

For lærerne på Trællerupskolen i Gevninge:

Svar

Jeres henvendelse har været forelagt på hovedstyrelsens møde den 14. og 15. december 2006.

Foreningen er enig med jer i, at kravene til - og vilkårene for - udarbejdelse af elevplaner burde have været kollektive og indgået i de kommende overenskomstforhandlinger.

Som tidligere oplyst - blandt andet på det store tillidsrepræsentant-møde i Odense den 30. januar 2006 - har foreningen arbejdet ihærdigt for at forhindre vedtagelsen om elevplaner, som den foreligger nu.

Alligevel hastede regeringen og Folketingets flertal vedtagelsen igennem.

Vi havde gerne indgået en central aftale om tid til elevplaner, men det kan ikke lade sig gøre, nu hvor Folketingets flertal har vedtaget, at kravene til elevplanerne skal besluttes på den enkelte skole.

Foreningen arbejder fortsat på at nå til enighed med KL om en fælles udmelding om, at elevplaner er en ny obligatorisk opgave.

Yvonne Hindsberg, kontorchef DLF's faglige kontor


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt