Anmeldelse Matematik
0   241

Matematikkassen - Addition

1.-2. klasse

Fakta<p>Forfatter: Jørgen Ole Knudsen</p><br /><p>ISBN: 87-23-01787-2</p><br /><p>747,50 kroner</p><br /><p>Serie: Matematikkasserne</p><br /><p>Forlag: Alinea</p>

Matematikkassen er en fælles betegnelse for et system af kasser med hver deres faglige indhold. Kasserne er beregnet til at kunne anvendes uafhængigt af et bogsystem.

Artiklen fortsætter under banneret

Matematikkassen "Addition" indeholder en lærervejledning, hvor de enkelte aktiviteter forklares. Den er nem at gå til, og man får hurtigt et godt overblik over det forholdsvis omfattende materiale. På de første sider står der lidt om elevers måde at lære matematik på, og hvordan man kan observere sine elevers arbejde med de forskellige aktiviteter. Af forskellige aktiviteter kan nævnes: Billedsamtaler, additionslege, flere forskellige spil og aktiviteter for en til flere elever. For at kunne lave alle aktiviteterne i klassen skal man være opmærksom på, at man ud over materialet også skal bruge centicubes, terninger, et antal pinde, poser og spillekort. Alle andre materialer er inkluderet i kassen. Brikker til de forskellige spil er lige til at trykke ud i kraftigt karton. Kassen indeholder også kopiark til fremstilling af minibøger i A6-format, både med fortrykte opgaver og med elevernes egne opgaver. På den måde løber man i princippet aldrig tør for opgaver, da man kan blive ved med at lave minibøger ud fra skabelonen - god idé!

Kassen er nem at arbejde med, og den giver læreren et virkeligt godt additionsmateriale, som med sine forskellige opgavetyper både tager højde for undervisningsdifferentiering og appellerer til næsten alle elever i indskolingen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.245 andre er allerede tilmeldt