Anmeldelse Skønlitteratur
0   234

Månepigen og solprinsessen

Fakta<p>Forfatter: Michelle Goncalves Kjærulff</p><br /><p>ISBN: 87-91718-29-5</p><br /><p>199 kroner, 176 sider</p><br /><p>Forlag: Forlaget Facet</p>

I bogen følger man tre hovedpersoner og deres handlinger. Solprinsessens, månepigens og skurkens.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi hører om en masse personer, som er svære at holde rede på. Vi kæmper os gennem alle forviklingerne i forvisning om, at trådene samles, og vi kan se sammenhængen ved vejs ende. Og så står der bare på sidste side: Fortsættes .

Hvad?

Fortsættes hvor? Hvornår? Når jeg alligevel har glemt alle de vanskelige forviklinger og det store persongalleri. Den tror jeg ikke på holder mange læsere fast. Og det er synd at sætte unge læsere i gang med bogen, set i forhold til at der er mange andre spændende bøger, der er bedre.

Det er også synd for historien, for selvom den er indviklet, kunne den indholdsmæssigt blive spændende. Men en kortere, opstrammet historie, der i hvert fald delvis kan afsluttes i ét bind, er nødvendig. Der er jo ikke noget galt med seriebøger, men de skal helst kunne læses enkeltvis også.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.188 andre er allerede tilmeldt