Anmeldelse

Månepigen og solprinsessen

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I bogen følger man tre hovedpersoner og deres handlinger. Solprinsessens, månepigens og skurkens.

Vi hører om en masse personer, som er svære at holde rede på. Vi kæmper os gennem alle forviklingerne i forvisning om, at trådene samles, og vi kan se sammenhængen ved vejs ende. Og så står der bare på sidste side: Fortsættes .

Hvad?

Fortsættes hvor? Hvornår? Når jeg alligevel har glemt alle de vanskelige forviklinger og det store persongalleri. Den tror jeg ikke på holder mange læsere fast. Og det er synd at sætte unge læsere i gang med bogen, set i forhold til at der er mange andre spændende bøger, der er bedre.

Det er også synd for historien, for selvom den er indviklet, kunne den indholdsmæssigt blive spændende. Men en kortere, opstrammet historie, der i hvert fald delvis kan afsluttes i ét bind, er nødvendig. Der er jo ikke noget galt med seriebøger, men de skal helst kunne læses enkeltvis også.