Debat
0   142

Angående Camilla og Morten

Forældrene har meget stor betydning - for elevernes læring.

Lederen i Folkeskolen nummer 48 beskriver den udvikling, der har været igennem de seneste år, nemlig at forældrene er mere optaget af elevernes faglige kundskaber end tidligere, og at 43 procent af lærerne mener, at vi som forældre fokuserer mere snævert på vores eget barn.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg tror, at det er rigtigt, at flere retter fokus mod eget barn, men fortællingen om Morten viser, at ved at inddrage Mortens mor i processen lykkedes det at nå godt i mål. Jeg er sikker på, at kun ved samarbejde mellem lærerne og forældrene får vi det optimale ud af vores børn. Jeg er derfor glad for lederen, der stiller krav til os som forældre om, at vi skal blive bedre til at varetage de fælles interesser i klassen. Vi skal bidrage ved at vise interesse for vores børns skolegang. At forskningen så også siger, at hvis vi viser den interesse, så har vores børn også ekstra gode muligheder for at blive endnu dygtigere, er jo bare dejligt.

Forkortet af redaktionen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ