Debat

Angående Camilla og Morten

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forældrene har meget stor betydning - for elevernes læring.

Lederen i Folkeskolen nummer 48 beskriver den udvikling, der har været igennem de seneste år, nemlig at forældrene er mere optaget af elevernes faglige kundskaber end tidligere, og at 43 procent af lærerne mener, at vi som forældre fokuserer mere snævert på vores eget barn.

Jeg tror, at det er rigtigt, at flere retter fokus mod eget barn, men fortællingen om Morten viser, at ved at inddrage Mortens mor i processen lykkedes det at nå godt i mål. Jeg er sikker på, at kun ved samarbejde mellem lærerne og forældrene får vi det optimale ud af vores børn. Jeg er derfor glad for lederen, der stiller krav til os som forældre om, at vi skal blive bedre til at varetage de fælles interesser i klassen. Vi skal bidrage ved at vise interesse for vores børns skolegang. At forskningen så også siger, at hvis vi viser den interesse, så har vores børn også ekstra gode muligheder for at blive endnu dygtigere, er jo bare dejligt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Forkortet af redaktionen