Anmeldelse It
0   316

Gå i gang med Movie Maker

Fakta<p>Forfatter: Jens Honoré</p><br /><p>ISBN: 87-91438-14-4</p><br /><p>1.118,75 plus forsendelse kroner</p><br /><p>Elevbog: 47 sider </p><br /><p>Lærervejledning: 41 sider </p><br /><p>Cd</p><br /><p>Forlag: GeGe Forlag - Telefon 8619 0119</p>

"Gå i gang med Movie Maker" er et undervisningsmateriale, der giver elever indføring i at benytte videoredigeringsprogrammet Movie Maker, som følger gratis med i Windows XP. De skoler, der stadig har XP, slipper altså for at skulle ud og investere mange penge i digitale redigeringsprogrammer.

Artiklen fortsætter under banneret

Indtil nu har man ikke vidst, hvordan programmet skulle bruges i undervisningen, men det har GeGe-forlaget nu rådet bod på. Materialet består af en god og udførlig lærervejledning, der er delt op i en pædagogisk del og en voksenvejledningsdel. Derudover følger der også 15 elevbøger med, som gradvist indfører eleverne i brugen af Movie Maker. Sammen med den tilhørende cd, der indeholder øvelsesfiler med musik og filmoptagelser, har man som lærer en god mulighed for at bringe eleverne på banen og derved lade dem vise deres evner inden for en genre, hvor de uden tvivl har oparbejdet store kompetencer gennem deres høje forbrug af tv. Materialet er også opbygget, så man har mulighed for at differentiere; der er udfordringer til både begyndere og de mere øvede.

Materialet har været afprøvet i tre 4.-klasser og kan bruges fra 4. klasse og op.

"Gå i gang med Movie Maker" er en god måde at lade elever stifte bekendtskab med videoredigering på og kan derfor anbefales.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.021 andre er allerede tilmeldt