Anmeldelse Skønlitteratur
0   247

Til dig fra os

Godnathistorier af 11 stand-up-komikere

Fakta<p>Forfatter: Sebastian Dorset med flere</p><br /><p>ISBN: 87-567-7632-2</p><br /><p>199 kroner, 160 sider</p><br /><p>Forlag: Politikens Forlag</p>

Carsten Bang, Thomas Wivel, Sebastian Dorset . Siger navnene dig ikke umiddelbart noget? Dine elever vil helt sikkert vide, at der her er tale om stand-up-komikere. 11 af de bedste af slagsen er gået sammen om at fortælle godnathistorier for børn - samlet i en og samme bog. En særdeles vellykket alliance med fantastiske, skøre, groteske, sjove og meget forskellige historier.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi hører om Patrick på ni år, der er skoletræt og bliver bestyrer af et bowlingcenter, om den lille Poul med papmachéhunden, om katten Steffen, der forsøger at jage sin familie på porten, og flere andre gode historier, der har det tilfælles, at de handler om børn. Der er masser af tjubang, mærkelige dyr og væsner, vilde drenge og hvad deraf følger. Ikke så mærkeligt, eftersom samtlige historier er fortalt af unge mænd, der til daglig jonglerer med ord i en energisk, kreativ og billedskabende underholdningsgenre. Netop energien fra stand-up'ens verden afspejler sig i samlingens små litterære tekster, der egner sig til højtlæsning fra børnehaveklassealderen til og med 4. klasse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.272 andre er allerede tilmeldt