0   94

For 25 år siden

Alternativt videosystem til undervisningsbrug

Styrelsen for Landscentralen for Undervisningsmidler har på et møde besluttet, at VHS-systemet kan anvendes som alternativt videosystem for statsinstitutioner. I den fremtidige rådgivning over for øvrige undervisningsinstitutioner vil landscentralen ligeledes anbefale brugen af VHS-systemet som alternativt videosystem.

Artiklen fortsætter under banneret

Med anbefalingen af VHS-systemet lægger man sig ikke fast på nogen enkelt model eller speciel udførelse.

Det skal understreges, siger Landscentralen, at U-matic-systemet giver såvel den bedste billed- som lydkvalitet af samtlige videokassette-systemer. Stilles der derfor krav om god billed- og lydgengivelse, må U-matic-systemet foretrækkes. Dette vil for eksempel være tilfældet ved kopiering af videooptagelser.

Folkeskolen nummer 37,

september 1981


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks