Debat

Svar til Haarder

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Bertel! Jeg blev meget glad og tilfreds, da jeg læste, at du også mener, at eleverne skal til mundtlig afgangsprøve i tysk (Folkeskolen nummer 33). Men dernæst finder jeg det meget mærkværdigt, at du alligevel ændrer på den eksisterende mundtlige eksamensform for tyskfaget. Du skriver, at den mundtlige prøve i tysk ikke er »afskaffet«, men når jeg læser bekendtgørelse nummer 728 fra 26. juni 2006, findes der ikke nogen beskrivelse af den mundtlige prøve i tysk. Hvor skal jeg så lede? For indeværende skoleår fratager du jo elevernes mulighed for at tilmelde sig en tysk mundtlig afgangsprøve, og det er en stor skam. Tysk skal ikke være en del af lodtrækningspuljen. Hvorfor ændre på noget, der i forvejen fungerer?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler