Oplev Thailand og Cambodja

Kulturrundrejse og eksotiske strande 18.-31. oktober med Folkeskolen og Albatros Travel

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tag med på en spændende rejse til »Smilets land«, Thailand, og nabolandet Cambodja med et af verdens vidundere, Angkor Wat. Vi slutter på den eksotiske ferieø Koh Chang.

I Bangkok oplever vi nogle af byens mange farvestrålende buddhist-templer og det hektiske storbyliv, som de venlige thaier lever.

Cambodja var gennem mange år et lukket land på grund af krig og Khmer Rouges rædselsregime. Nu er der ro og orden, og landet har åbnet sine grænser. Kulturhistorien møder vi ved Siem Reap i form af det mageløse tempelkompleks Angkor Wat, som regnes for en af menneskehedens allerstørste mesterværker. I hovedstaden, Phnom Penh, kommer vi tæt på landets blodige forhistorie repræsenteret af Khmer Rouge-tidens »Killing Fields«.

Vi bor på gode turistklassehoteller, og transporten foregår med fly, busser og båd.

Se hele programmet på www.folkeskolen.dk

Fakta om rejsen

Gruppen mødes i Kastrup onsdag den 18. oktober. Hjemkomst tirsdag den 31. oktober.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Prisen per person i dobbeltværelse er 15.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 2.490 kroner. Prisen inkluderer: Flyrejse København-Bangkok tur/retur, Bangkok-Phnom Penh og Trat-Bangkok med Thai Airways, indenrigsfly i Cambodja. Alle danske flyskatter og -afgifter, dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide, transport, udflugter og entréer, jævnfør program, indkvartering på gode turistklassehoteller, morgenmad dagligt samt middag dag fire og syv.