Debat Leder
0   246

Tyndslidt tillid

Stormøde. »Styrk skolen - drop forliget«. Sagde 2.500 tillidsfolk fra den danske folkeskole, da de mandag var til stormøde i Odense.

Artiklen fortsætter under banneret

Skolens udvikling kan ikke gennemføres uden lærere, ledere og børnehaveklasseledere. Og der er ikke noget, de hellere vil. Men lysten dræbes, og arbejdet forringes af en undervisningsminister, der sætter regeringsgrundlaget højere end skolens virkelighed. Forliget svækker skolens mulighed for at styrke fagligheden. Dialog og samarbejde erstattes af bureaukrati, ensretning og rangordning. Forliget er udtryk for »dyb mistillid til lærere, skoler og kommuner«, lød det i Odense.

Meldingen fra mødet er klar: Vores tillid til de ansvarlige politikere er meget tyndslidt.

-th


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks