Anmeldelse Natur/teknologi
0   215

Om natten

Fakta<p>Forfatter: Bent Jørgensen</p><br /><p>ISBN: 87-02-03515-4</p><br /><p>Illustrator: Birde Poulsen</p><br /><p>239 kroner, 62 sider</p><br /><p>Forlag: Gyldendal</p>

Dyrelivet om natten er ikke noget, de fleste af os kender særlig meget til. At katten er bedst om natten, ved vi godt, men hvad den laver, mens de fleste af os sover, ved vi ikke så meget om. Og hvad med de mange andre dyr, der også først kommer frem om natten. I denne bog fortælles om en lille bitte smule af det spændende og meget omfattende dyreliv, der folder sig ud, når vi andre går i seng. Der indledes med en generel snak om dag og nat, solen, månen, stjernerne og noget så uhyggeligt som spøgelser og nisser. Ja, man kommer virkelig vidt omkring i bogen her. Først derefter kommer man til det, som forfatteren er bedst til, nemlig dyrene. Beskrivelserne er både spændende og informative. Teksten suppleres med små bokse, hvor man lige kan finde lidt ekstra oplysninger. Bogen er velskrevet, og teksten ledsages hele tiden af flotte tegninger, der supplerer teksten fint. Bogen kan med fordel anvendes i undervisningssammenhænge fra omkring 2. klasse og skal bestemt nok vække begejstring.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt