Anmeldelse Historie
0   177

Første Verdenskrig

Fakta<p>Forfatter: Stewart Ross</p><br /><p>ISBN: 87-627-0653-5</p><br /><p>Oversætter: Hans Chr. Dahlerup Koch og Grethe Teglbjærg</p><br /><p>228 kroner, 64 sider</p><br /><p>Serie: Konflikter kortlagt</p><br /><p>Forlag: Forlaget Flachs</p>

Artiklen fortsætter under banneret

Bogen er fra serien "Konflikter kortlagt", som beskriver, hvorfor det 20. århundredes større krige brød ud, hvad der skete, og giver en analyse af, hvordan det ændrede verden.

"Første Verdenskrig" giver en beskrivelse af den første storkrig, hvor det 19. århundredes nye teknologi og industrielle masseproduktion krævede millioner af menneskeliv.

I fem kapitler beskrives, hvordan krigen brød ud og bredte sig. Hvordan fronterne blev fastlåst, og hvordan sejr og nederlag blev opfattet.

Der er tale om letforståelige beskrivelser, der gør læsningen forholdsvis nem for de fleste elever.

Bogen kan derfor anvendes fra 7. klasse.

Beskrivelserne suppleres meget flot med gode og relevante illustrationer, brugbare kort og faktabokse, som sammen med den fine layout gør bogen meget indbydende og spændende at arbejde med.

Bogen kan fint stå alene i arbejdet med Første Verdenskrig, hvor der i forvejen jo ikke findes så meget litteratur til folkeskolebrug, ud over hvad diverse grundbogssystemer har valgt at bringe. Men den kan også være et godt supplement hertil.

Kan derfor anbefales til indkøb i klassesæt.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.358 andre er allerede tilmeldt