Debat

Manden fra Brønderslev

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 28 har Helga Voigt et indlæg om Madsens lix-tal. Heller ikke vi forstår, hvad han skriver og vi gider heller ikke læse det. Alligevel leder øjnene hver uge efter hans navn under debatindlæggene, og vi undrer os over, at Folkeskolen tager ytringsfriheden så højtideligt, at bladet næsten hver uge bringer et indlæg skrevet af ham.

Hvem er denne Madsen, der har tiden til at skrive debatindlæg så ofte? Er han lærer? Underviser han? Eller er han »opfundet« af bladet?

Hermed en opfordring til et interview (med billede) af manden fra Brønderslev, som altid har så meget på hjertet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Svar

Ja, vi passer godt på medlemmernes ytringsfrihed. Men Folkeskolen offentliggør ikke alt det, vi modtager fra Vagn Madsen.

Han er pensioneret viceskoleinspektør, og vi interviewede ham i 1993. Da han i 2001 fik Dronningens Fortjenstmedalje for 40 års samvittighedsfuld og loyal tjeneste, ønskede vi at bringe et nyt interview, men måtte nøjes med en omtale på Spot-siden. Vagn Madsen mener, at det er hans meninger, og ikke hans person, der er interessant for offentligheden.

Der er link til begge omtaler fra dette debatindlæg på folkeskolen.dk

Redaktionen