Debat

Ikke et overenskomstproblem

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

93-gruppens problem kan ikke løses via overenskomstforhandlinger. Det er helt tydeligt, at der skal bruges for mange overens-komstmidler for at løse problemet. DLF bliver nødt til at gå tilbage til staten og oplyse om, at den løsning, man havde beregnet i 93, ikke holder, udviklingen i samfundet er ikke gået, som DLF havde forestillet sig. DLF har i 93 eksproprieret 93-gruppens pension. Man må bede staten om at medvirke til, at forhandlingerne for den gruppe går om. DLF tilbyder staten de penge, som 93-gruppen har indbetalt til Lærernes Pension, som man må formode, staten synes er et rimeligt beløb, derefter må staten udbetale en tjenestemandslignende pension til gruppen. Man skulle mene, at staten kan se rimeligheden i en sådan løsning.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget