0   137

Venskab, der trodser fordomme

Rasmus synes, at hans danske jævnaldrende er kedelige, når de bare sidder og spiller Playstation. Så er Ninos og de andre udlændinge langt mere spændende. Men omgivelserne har svært ved at acceptere venskabet mellem 15-årige Rasmus og Ninos.

Artiklen fortsætter under banneret

Instruktøren Jannik Splidsboel har lavet dokumentarfilmen »Andre venner« om Ninos og Rasmus venskab på tværs af kulturelle barrierer. Filmen handler om scootere, breakdance og kærester. Men også tunge emner som racisme, fremmedfrygt, kulturforskelle og ønsket om accept.

»Andre venner« har premiere i BioCity i Århus og Cinemateket i København i starten af maj og bliver vist på DR1 den 12. maj. Filmen kommer ligeledes på bibliotekerne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks