Debat

Behov for flere oplysninger

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til Anders Bondo: I dit svar til Semper Fi Folkeskolen nummer 3 synes jeg, at du mangler at gøre læserne/medlemmerne opmærksomme på, om foreningen forfølger den konkrete sag.

Det er ganske udmærket, at du har kontaktet DLFs kursuskontor, men jeg har som medlem af DLF brug for at vide, om og hvordan der bliver reageret på sådanne svigt. Du kan naturligvis ikke udtale dig om detaljer, men vi må kunne få belyst sagen yderligere fra din side.

Svar

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi følger altid op på en klage fra et medlem. DLF er til for medlemmernes skyld, og når et medlem oplever, at foreningen ikke gør det godt nok, skal vi naturligvis følge op på det. Som tidligere nævnt kan vi ikke undgå at begå fejl i så stor en organisation, men vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre os, at fejl ikke gentages. Vi følger op på de konkrete sager, og vi forsøger at sikre os, at samme fejl ikke opstår andre steder i organisationen. Det betyder blandt andet, at hovedforeningen tager direkte kontakt til kredse og tillidsrepræsentanter i de tilfælde, hvor problemerne er opstået lokalt.

Jeg gav også en kommentar til indlægget fra Semper Fi i sidste nummer, og jeg har ingen mulighed for at belyse den konkrete sag yderligere, men jeg kan forsikre om, at vi altid tager en klage fra et medlem alvorligt.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF