Fysik/kemi
0   283

Et besøg kræver forberedelse

Lærer Jannik Larsen bruger Rådvad Naturskole så meget som muligt. 8.-klassen, han har med i dag, har forinden talt om landskabsdannelser i istiden, og nu skal de eksperimentere i landskabet, for det har de efter hans mening gjort for lidt tidligere.

»De mangler noget sammenhæng, men den skulle de gerne få nu. Vi har forberedt os meget inden, så vi bedre kan perspektivere det. Der skal være et ordentligt indhold i en tur herud. Det skal ikke kun være en oplevelse, men ofte viser det sig, at eleverne husker arbejdet herude i lang tid, netop fordi det også var en oplevelse. Det gør det lettere fremover at reletere til arbejdet«, siger Jannik Larsen.

Han tager alle sine klasser med på naturskolen to gange om året, og er der plads og råd til mere, er det fint. Han låner også materialer herude og deltager i arrangementer for lærere.

»Naturskolen inviterede en meteorolog ud en dag, og da var jeg her med en klasse. Men jeg fik da også selv udvidet min horisont«.

Artiklen fortsætter under banneret

hlauritsen@dlf.org


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.441 andre er allerede tilmeldt