Debat
0   252

Konsulent med eget firma

Per Kjeldsen bliver interviewet i Folkeskolen nummer 38 under titlen skolepsykolog. Dette signalerer, at han arbejder under samme vilkår som Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR). Per Kjeldsen er konsulent med eget firma. Han er ikke skolepsykolog, som er en stillingsbetegnelse ved PPR. Som konsulent kan man mene, hvad man vil. Det er straks værre, når de holdninger, der fremkommer under stillingsbetegnelsen skolepsykolog, er i strid med såvel vejledning som bekendtgørelse på området.

Det ser ud til, at Per Kjeldsen har en viden, som bestyrelsen i Pædagogiske Psykologers Forening ikke har. Det er ikke konkretiseret i interviewet, på hvilket grundlag Per Kjeldsen fremkommer med sine generaliseringer.

Artiklen fortsætter under banneret

Ifølge de informationer, Pædagogiske Psykologers Forening har fra landets PPR-kontorer, arbejdes der ihærdigt på den omstillingsproces, der såvel politisk som fagligt er enighed om, nemlig at barnets kompetencer, relationer og kontekst skal være i centrum.

Det er netop en proces, da indholdet af den til tider kan være i strid med de ønsker, lærere og forældre kan have.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ